ATOP 7 Spray

Comandă telefonică:
0751 889 980

ATOP 7 Spray este un produs de îngrijire a pielii, spray submicronic calmant pentru animale de companie cu piele pruritică sau predispusă la alergii. Atent selectate pentru proprietăţile şi eficienţa lor, ingredientele active 100% naturale calmează iritaţiile pielii şi ajută la regenerarea epidermei. Datorită formulei inovative şi texturii submicronice revoluţionare (particule de la 0.1 la 0.4 µm). 
ATOP 7 acţionează direct asupra iritaţiilor, permiţând o penetrare imediată. Efectul său de “a doua piele” oferă o protecţie de lungă durată, datorită formării, pe zonele tratate, a unui film protectiv non-oclusiv şi invizibil. Testat de veterinari, ATOP 7 este bine tolerat când este utilizat frecvent, datorită formulei sale sigure. 
 

Proprietăţi :

Extractul de Capris spinosa, asociat cu alţi agenţi naturali de calmare, calmează eficient pruritul; acizii graşi esenţiali extraşi din uleiul de  Azadirachta indica şi uleiul de cânepă, promovează regenerarea pielii, prin îmbunătăţirea funcţiei barierei epidermice; o sinergie optimă de uleiuri esenţiale Cajputi şi Melaleuca având un efect de calmare imediat după primele aplicări.
 

Indicaţii :

Bazat pe ingrediente active 100% naturale, fără efectele secundare ale steroizilor topici, ATOP 7 este un produs de îngrijire indicat pentru pielea pruritică şi predispusă la alergii a animalelor de companie. Poate să fie utilizat fie singur, fie complementar altor tratamente.
 
Indicaţii pentru utilizare : Pentru utilizare frecventă.
A se aplica direct pe zonele iritate ale pielii şi a se lăsa să acţioneze fără a freca. O data sau de mai multe ori pe zi, în funcţie de  intensitatea iritaţiei animalului. A se agita înainte de utilizare. 
 

Precauţii :

Numai pentru utilizare veterinară externă.
A nu se înghiţi.
A se evita contactul cu plăgi deschise şi membranele mucoase. A se evita contactul cu ochii.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Produsul nu a fost testat pe pisici cu vârsta mai mică de 3 luni. 
Condiţii de depozitare
A se feri de lumină, umiditate şi temperaturi peste 30ºC. Numai pentru uz veterinar !