DragonVet - magazinul agricultorilor si al fermierilor

Povestea noastra poate fi povestea clasica a tuturor intreprinzatorilor din Romania, dar, totusi, e altceva. Acel altceva care s-a construit pe pamant romanesc, cu suflet romanesc, pentru pastrarea profesionalismului romanesc! Principalul obiectiv al firmei a fost de la inceput orientat spre incurajarea cresterii animalelor si cultivarea gradiniior in gospodarie proprie, comercializarea produselor de calitate, consultanta clientilor in domeniul veterinar, agricol si zootehnic, spre satisfacerea cererilor lor deoarece deviza noastra este: "Cumpara intelept, alege calitatea!”.

Sub aceste auspicii si cu acest Crez, am infiintat firma DRAGONVET in anul 2014, avand pentru inceput ca obiect de activitate comert cu ridicata al animalelor vii ( pui de 1 zi), modificat ulterior in Farmacie Veterinara, administrata de catre Doamna Maria Goleanu, de profesie medic veterinar, cu o experienta de lucru in domeniul necuvantatoarelor de peste 18 ani (si care si-a dobandit pasiunea pentru aceasta profesie sub atenta supraveghere si indrumare a mamei sale, Doamna Doctor Veterinar Maria Grabovsky) si de catre Domnul Goleanu Mihail, de profesie tehnician veterinar, avand o experienta de 10 ani in cresterea si procesarea pasarilor. Sectorul de activitate principal in activitatea noastra il reprezinta activitatile veterinare, celelalte secundare find legate de cresterea si asigurarea bunastarii animalelor in ferme si gospodari proprii, articole zootehnice, furaje pentru animale, comercializarea puilor de 1 zi, fitofarmacie, seminte si articole de pescuit!

Va asteptam sa ne treceti pragul, sa ne contactati, si sa gasim solutii prompte la toate problemele cu care va confruntati, la tot ceea ce solicitati, serviciile, produsele si experienta noastra va stau la dispozitie!

DRAGONVET SRL (J24/257/2014 RO 32895001) are sediul social in localitatea Seini, Piata Unirii 24/6 Judetul Maramures, cu punct de lucru in vecinatatea sediului social, adica in Piata Unirii 32 Spatiu Comercial 2.