Termeni si Conditii

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.dragonvet.ro.

Aceste conditii se pot modifica oricand fara notificare prealabila individuala, de grup , sau generala. Site-ul poate fi inchis oricand , temporar, partial sau total si sa sufere modificari de structura, aranjamente, preturi, stocuri, imagini, si orice altceva ce ar putea ajuta la promovarea pe termen lung a companiei SC Dragonvet SRL. Se recomanda citirea lor la fiecare vizita  si utilizare a site-ului. Vizitarea  site-ului si lansarea de comanda implica citirea cu atentie si  acceptarea tuturor termenilor si conditiilor.

1. Descrierea serviciilor.

Site-ul www.dragonvet.ro este proprietatea S.C. Dragonvet Srl, Localitatea Seini , jud. Maramures, avand urmatoarele date de identificare: Cod Fiscal RO 32895001 si Registrul Comertului  J24/257/2914 si este firma care prin intermediul unui Curier va va livra produsul/ produsele.

2. Dreptul de returnarea produselor

Daca nu exista nici o alta conventie prealabila, momentul incheierii contactului la distanta se considera momentul in care mesajul de confirmare si preluare  a comenzii a fost livrat clientului.

Daca din orice motiv va razganditi sau nu mai doriti produsul, orice produs poate fi returnat in termen de maxim 10 zile cu conditia ca sa fie  livrat in ambalajul original , si produsul si ambalajul sa fie nederiorate.

Exceptii fac produsele care prin natura lor se pot degrada si deteriora rapid. Din aceasta categorie fac parte pomi fructiferi, arbusti fructiferi de orice fel, vita de vie altoita, butasi de orice fel, drajoni zmeura, arbusti ornamentali, arbori ornamentali, magnolii, plante cataratoare, clematis, hamei, bulbi, rizomi.

 Orice produs returnat se face pe cheltuiala proprie.

Acestea din urma trebuiesc returnate in max 48 ore, daca a fost deschis doar coletul nu si ambalajul produsului.

Contravaloarea produsului /produselor nu este purtatoare de dobanda si va fi returnata  in maxim 30 de zile de la primirea coletului returnat, in contul indicat de cumparator.

3.Declaratie de conformitate.

Orice declaratie de conformitate solicitata intra in sarcina producatorului/ producatorilor sau a distribuitorului/ distribuitorilor care livreaza produsul sau produsele la punctul de vanzare al SC Dragonvet SRL.

4. Protectia datelor

Conform cerintelor legii, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a datelor, in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Dragonvet S.R.L. se obliga sa nu vanda si /sau sa instraineze datele dumneavoastra nici unei alte alte persoane fizice sau juridice. Datele inregistrate vor fi folosite strict pentru scopul pentru care au fost inregistrate: Obtinerea dreptului de a deveni cumparator, client sau partener al S.C. Dragonvet S.R.L.

5. Rezolvarea problemelor.

S.C. Dragonvet S.R.L. propune rezolvarea amiabila a oricarei dispute sau situati care ar putea genera un litigiu juridic. 

A doua solutie propusa este mediarea oricarui conflict . 

In situatia in care ar putea aparea un litigiu , va fi solutionat de catre  judecatoria Baia-Mare.