ESSENTIAL 6 SPOT-ON

Comandă telefonică:
0751 889 980

DERMOSCENT ESSENTIAL 6 SPOT-ON CÂINI, PENTRU ÎNGRIJIREA PIELII, 4 PIPETE
 

Un produs pentru îngrijirea pielii, adaptat la toate tipurile de piele şi păr al animalelor, chiar şi la cele mai fragile şi sensibile. Conţine ingrediente active într-o cantitate optimă de acizi graşi polinesaturaţi şi un agent activ de bio-difuzare, esenţă de ulei rozmarin, levaţică, melaleuca, cedru, oregano, ulei din boabe de cânepă, şi extract din plante Azadirachta, indică agenţi de calmare şi purificare, vitamina E. Essential 6 spot-on a fost testat de dermatologi veterinari pentru a se asigura de toleranţa şi de înalta calitate a produsului.

Essential 6 spot-on reintegrează filmul hidrolipidic al pielii animalului şi menţine hidratarea sa optimă, consolidează sistemul de apărare al pielii, în special funcţionarea barierei epidermice, purifică şi atenuează iritaţiile, dezodorizează respectând mirosul natural al animalului, ajută atât la atenuarea căderii părului cât şi creşterea acestuia.

TIPURI DE SPOT-ON DERMOSCENT ESSENTIAL 6: Cantităţile piepetelor diferă în funcţie de greutatea animalului:
DERMOSCENT ESSENTIAL 6 pentru câini între 1-10 kg = 4 pipete x 0,6ml
DERMOSCENT ESSENTIAL 6 pentru câini între 10-20 kg = 4 pipete x 1,2ml
DERMOSCENT ESSENTIAL 6 pentru câini între 20-40 kg = 4 pipete x 2,4ml

INDICAŢII DE FOLOSIRE: A se aplica o pipetă în fiecare săptămână pentru un tratament iniţial de 2 luni consecutive, urmat de tratament regulat şi continuu atâta vreme cât este necesar sau cel puţin o pipetă la fiecare 2 săptămâni. A se despărţi blana între umăr şi gât până pielea va fi vizibilă. A se goli conţinutul pipetei pe piele în una sau două picături. A nu se spăla animalul 2 zile înainte şi 2 zile după aplicarea produsului.

OBSERVAŢII: Este incompatibil dacă este combinat cu alte produse spot-on.

PRECAUŢII: Pentru utilizarea externă. A se evita expunerea directă la lumină, a nu se păstra după deschiderea pipetelor. Nu există date de siguranţă pentru administrarea la pui cu vârsta sub 3 luni. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.